Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Marseille for kun 693,-


5 dage i Marseille for kun 693,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Middelhavsbyen Marseille er Frankrigs ældste og næststørste by. Her finder du et rigt kulturliv og kan bl.a. opleve katedral La Major og Notre Dame de la Garde samt den historiske bydel Le Panier. Midt i centrum finder man desuden mange naturzoner og smukke parker.

Se tilbud til marseille her

 

Bemærk: Momondo viser flyprisen for to personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM919 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Alternativ – pakkerejse

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du finde tilbud til Frankrig i november her:

 


priser og links

 

København: 26. – 30. nov 19 (4 nætter)
HOTEL564,-
FLY129,-
I ALT693,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Momondo viser flyprisen for to personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM919 på hotels.com for at opnå den bedste pris. Prisen på hotellet er herved 1.032,- for to personer (516,- pr. person) + 48 kr. der skal betales lokalt på hotellet.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Kyriad Marseille Palais Des Congres, der modtager fantastiske anmeldelser af de tidligere gæster  og som har en god beliggenhed i Marseille. Der skal på hotellet betales et turistgebyr på 12,- pr. person pr. nat. Det er medregnet i ovenstående priser.

 

Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM919 på hotels.com for at opnå den bedste pris på hotellet. Der skal klikkes på mere for at kunne vælge hotels.com.FLY

 

På momondo har vi fundet billige flybilletter fra København til Marseille i oktober til december. De billigste afgange er typisk med rejsedagene tirsdag til lørdag eller tirsdag til tirsdag. Vi har taget udgangspunkt i rejsedatoerne 26. – 30. november 2019:

 

Fra København

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365