Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Nice for kun 1.013,-


4 dage i Nice for kun 1.013,- per person inkl. fly og godt bedømt hotel!

Tag til Nice og oplev en dejlig by, der byder både på solrigt klima, Middelhavet, bjerge, kultur og skøn gastronomi. Stemningen er hyggelig og priserne er lave. Perfekt til en forlænget weekend.

 

SE TILBUD PÅ FLY og HOTEL HER:

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer!


PAKKEREJSE

Foretrækker du en pakkerejse, så kan du finde tilbud til Nice her

 

SE ALLE TILBUD TIL Nice HER
OktoberNovember

 


Priser & links

 

København: 20. – 23. okt 2019 (3 nætter)
HOTEL414,-
FLY599,-
I ALT1.013,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 2-stjernede Hotel Bristol, der har god en beliggenhed i Nice og modtager gode anmeldelser fra gæsterne.

 

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM919 på hotels.com for at opnå den bedste pris! – Der er mange andre hotellet i Nice. Se hele udvalget her:Fly

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra København for kun 599,- pr. person med rejsedatoerne 20. – 23. oktober 2019.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Billigst fra lufthavnen til Nice kommer du med bus. Expressbussen koster ca. 45,- pr. person pr. vej. En taxa til det af os foreslåede hotel koster ifølge taxifarefinder.com ca. 215,- pr. vej. Læs mere om transport her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer håndbagage. Bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365