Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Karpathos for kun 1.524,-


8 dage på Karpathos for kun 1.524,- pr. person inkl. fly og hotel med morgenmad!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie

 

Se tilbud med afrejse i september her

Priser og links

 

københavn: 25. sep – 2. okt 19 (7 nætter)
Pris1.524,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det familieejede Oceanis er et enkelt hotel med en god beliggenhed tæt på den lange Pigadia-strand. Fra hotellet har du udsigt ned mod stranden, og Karpathos by venter lige om hjørnet. På Oceanis er der et opholdsrum og en lille bar, hvor der også serveres morgenmad. FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud til Karpathos med afrejse den 25. september 2019:

 

Fra København


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365