Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sarandë, Albanien for kun 1.699,-


8 dage i Sarandë, Albanien for kun 1.699,- pr. person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad og beliggenhed tæt ved stranden!

En rejse til Sarandë i Albanien byder på god mad, spændende historie, smuk natur og skønne strande! Byen strækker sig langs med en bugt og ligger en kort bådtur fra Korfu. På trods af byens størrelse har den alligevel meget at byde på: gode strande, en indbydende strandpromenade og spændende restauranter!

 

 

SE TILBUD med afrejse i september HER

 


Priser og links

 

København: 22. – 29. sep 19 (7 nætter)
Pris1.699,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Harmony, der er et lille hotel tæt på stranden med lyse og rummelige værelser. Harmony ligger i stille og rolige omgivelser i udkanten af Sarandë. Hotellet har en restaurant, hvor der serveres morgenmadsbuffet hver morgen, og hvor du også kan bestille frokost og middag a la carte. Her er ligeledes en bar, hvor du kan købe drikkevarer og snacks fra morgen til midnat.Fly

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige rejser til Sarandë med afrejse den 22. september 2019:

 

Fra København


Transport

Transport fra/til lufthavnen kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365