Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Nessebar med all inclusive for kun 2.155,-


8 dage i Nessebar med all inclusive for kun 2.155,- pr. person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel tæt på stranden! – eller 15 dage med all inclusive for kun 3.395,-

Snyd ikke dig selv for at besøge Nessebar, der består af en gammel og en ny bydel og står på Unescos liste over verdenskulturarv. Ringmure og stræder med 1700-tals bygninger bidrager til Nessebars romantiske atmosfære. Hvis du vil bade er du samtidig tæt på dejlige strande.

 

Se tilbud her
8 dage15 dage

Prisoversigt og links

københavn: 5. – 12. okt 19 (7 nætter)
Pris2.155,-

 

københavn: 28. sep – 12. okt 19 (14 nætter)
Pris3.395,-

 


Hotel

Festa Panorama er et populært 4-stjernet hotel. Her får du en dejlig indkvartering i charmerende Nessebar, en af Europas ældste byer med brostensbelagte gader og indbydende strande! Festa Panorama er et populært valg, når du og dine medrejsende ønsker ekstra meget feriestemning. Når du vælger et ophold på Festa Panorama, har du overordentlig gode muligheder for at få en ferie fyldt med minder. Hvis du gerne vil bo tæt på stranden, så er Festa Panorama et populært valg. Den indbydende strand ligger blot få meter fra hotellet, og du kan nyde en fantastisk udsigt fra hotelområdet og solterrassen!

Se tilbud med all inclusive her
8 dage15 dage


FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Nessebar:

8 dage:

 

15 dage:

 


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365