Vi finder de bedste rejsetilbud

13 dage i Goa for kun 4.599,-


13 dage i Goa for kun 4.599,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden!

Goa er en drøm! Nyd de lange paradisstrande, den betagende natur og de spændende byer. Besøg også de lokale markeder og oplev de historiske forter fra kolonitiden. Ferien på Goa er en perfekt kombination af afslapning og oplevelser.

 

SE TILBUD På fly og hotel HER:

 

Bemærk: Hvis du bruger en mobiltelefon, viser Momondo prisen for to personer. Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Bemærk også: Bagage og pladsvalg er inkluderet i prisen og skal derfor ikke tilvælges/tilkøbes! Husk også at flyet lander i Goa dagen efter afrejse.


Alternativ – Pakkerejse

Foretrækker du en pakkerejse, så kan du finde pakkerejser til Goa med afrejse i oktober her:


 

Priser & links

 

København: 29. okt – 12. nov 2019
HOTEL876,-
FLY3.723,-
I ALT4.599,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Flyet lander i Goa den 30. oktober 2019


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel La Vaiencia Beach Resort, der bedømmes godt af de tidligere gæster og som bl.a. byder på en flot pool og beliggenhed tæt på stranden!Fly

 

På momondo har vi fundet billige fly fra København til Goa. Der er billige fly i store dele af september – december 2019. Vi har taget udgangspunkt i rejsedatoerne 29. oktober til 12. november 2019:

 

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Det er let at få en taxa i lufthavnen og priserne er meget rimelige. Lej evt. en bil eller en motorcykel og udforsk den smukke natur på egen hånd.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365