Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Kiev og Tjernobyl for kun 1.583,-


4 dage i Kiev og Tjernobyl for kun 1.583,- pr. person inkl. direkte fly, godt 3,5-stjernet hotel og 1-dags tur til Tjernobyl med guide!

Kiev er både hovedstaden og den største by i Ukraine. Byen er et vigtigt center for industri, videnskab, uddannelse og kultur i Østeuropa og huser flere verdenskendte historiske monumenter.

Ca. 1,5 times kørsel fra Kiev ligger Tjernobyl, der i april 1986 blev ramt af en tragedie da reaktor nummer fire på atomkraftværket ved byen eksploderede. Ved eksplosionen blev mere end 400 gange så meget radioaktiv forurening udløst som ved atombomben over Hiroshima i 1945.

Tjernobyl-ulykken er til dato verdens største atomulykke, men i dag 33 år efter ulykken vil man ifølge ukrainske myndigheder under et besøg ved værket kun blive udsat for omtrent lige så meget radioaktiv stråling, som på en lang flyvetur, hvorfor de altså ikke mener, at det er farligt. Man skal dog følge guidernes instruktioner og undlade at samle ting op.

 

SE TILBUd til kiev HER:
København
Fra_Billund

 

Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig. Husk også at Momondo viser prisen for to personer på mobiltelefonen.


1-dags tur til tjernobyl

På Getyourguide kan der nemt og billigt bestilles 1-dags ture fra Kiev til Tjernobyl. Der er flere at vælge imellem og fælles for dem alle er at de modtager rigtig gode anmeldelser.


Priser & links

 

København: 21. – 24. okt 19 (3 nætter)
HOTEL273,-
TUR670,-
FLY640,-
I ALT1.583,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Billund: 19. – 22. okt 19 (3 nætter)
HOTEL279,-
TUR670,-
FLY751,-
I ALT1.700,-Pris pr. person ved 2 personer

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3,5-stjernede Ambassador Plaza Hotel, der modtager fantastiske bedømmelser af de tidligere gæster. Hotellet byder på flotte værelser med eget badeværelse og tilbyder lufthavnstransport mod gebyr.

 

SE mere HER:
KøbenhavnFra Billund

 Fly

 

På momondo har vi fundet billige fly fra København og Billund til Kiev i oktober. Der er dog flere alternative datoer i perioden oktober til november 2019:

 

Fra København den 21. – 24. oktober 2019:

 

Fra Billund den 19. – 22. oktober 2019:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavsntransport for 200,- pr. køretøj pr. vej.

Lej evt. en bil. Det koster kun 376,- (188,- pr. person) og den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365