Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Karpathos for kun 1.374,-


8 dage på Karpathos for kun 1.374,- pr. person inkl. fly og hotel!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie

 

Se tilbud med afrejse i september her

Priser og links

 

københavn: 11 – 18. sep 19 (7 nætter)
Pris1.374,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Erietta Apartments, der er et enkelt lejlighedshotel med en central beliggenhed i Karpathos by. Fra hotellet er der gåafstand til Pigadia-stranden, hvor man kan leje liggestole og parasoller, og hvor der også findes barer og et par mindre tavernaer. I nærheden at hotellet ligger et supermarked, og fra Erietta Apartments er der heller ikke langt til byens hyggelige havnepromenade og populære gågade med enkelte tøj- og souvenirbutikker samt barer, restauranter og isbarer.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud til Karpathos med afrejse den 11. september 2019:

 

Fra København


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365