Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tenerife for kun 1.449,-


8 dage på Tenerife for kun 1.449,- inkl. direkte fly og flot 3,5-stjernet hotel med pool!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

SE TILBUD MED afrejse I december HER:

 


priser og links

 

København: 17. – 24. dec 2019
Pris1.449,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det børnevenlige hotel Compostela Club ligger lige ved golfbanen i Playa de las Américas. Her er der masser af plads til både store og små feriegæster, både i de store lejligheder og ved det store poolområde, hvor du finder en opvarmet pool. Vil du have det ekstra let i ferien, tilbyder hotellet flere måltidspakker, som du kan tilkøbe. Hotellets personaleunderholder både om dagen og om aftenen.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra København til Tenerife med afrejse i december 2019:

 


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365