Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Fuerteventura for kun 2.399,-


15 dage på Fuerteventura for kun 2.399,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool!

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer. Tempoet er lavere end på naboøerne Tenerife og Gran Canaria og store dele af øen er stadig ganske uberørte af turismen, hvorfor det er en god idé at leje en bil på rejsen, så du selv kan rejse rundt på øen og opdage små, gemte strande, restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad Betancuria. Fuerteventura er med gode veje og korte afstande som skabt til eventyr på egen hånd.

 

SE TILBUD HER
Fra_BillundFra København

 


Priser & links

 

Billund:  2. – 16. dec 19 (14 nÆTter)
Pris2.399,-

 

 

København:  10. – 24. dec 19 (7 nÆTter)
Pris3.049,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Apartamentos Dunas Club, der er et hyggeligt lejlighedshotel tæt på havnen i Corralejo. Fra hotellet er der cirka fem minutter til de første restauranter og butikker nede ved havnen. Ved siden af poolområdet ligger hotellets restaurant med flot udsigt over havet. Der ligger en dagligvarebutik ca. 10-15 minutters gang fra hotellet.

 

SE TILBUD HER
Fra_BillundFra København


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Fuerteventura med rejsedatoerne december 2019:

 

Fra Billund den 2. – 16. december 2019:

 

Fra København den 10. – 24. december 2019:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365