Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage på Malta for kun 461,-


4 dage på Malta for kun 461,- per person inkl. fly og godt bedømt 4-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Den lille charmerende ø Malta har et mildt klima året rundt og byder på mange seværdigheder og dejlige strande med krystalklart vand. Øen er halvt så stor som Bornholm, og her kan du slappe af i en af de skønne feriebyer, der hver har deres egen karakter.

 

Se tilbud på fly og hotel her

 

Bemærk: På mobiltelefon viser Momondo den samlede pris for to personer! – Der skal klikkes på “Tilbud fra” på trivago for at opnå den billigste pris på hotellet.


Alternativ – Pakkerejse

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du finde tilbud til Malta her:

 

SE TILBUD PÅ PAKKEREJSER HER
SeptemberOktober
NovemberDecember

Priser & links

 

Billund: 29. nov – 2. dec 19  (3 nætter)
HOTEL279,-
FLY182,-
I ALT461,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Hotel Paradise Bay Resort, der bedømmes godt af de tidligere gæster og som bl.a. byder på swimming pool, lufthavnstransport og gratis morgenmad.

 

Se mere her

 Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra Billund til Malta. Der er samme billige billetter det meste af november med rejsedagene fredag eller mandag begge veje.

 

Fra Billund den 29. november – 2. december 2019:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport.

Bus X1 kører fra lufthavnen til Mellieha. Turen er på ca. 30 km og tager ca. 50 min. Busserne er udstyret med aircondition og har plads til bagage. Prisen er ca. 20,- pr. person.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske fra Billund.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365