Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kos for kun 1.500,-


8 dage på Kos for kun 1.500,- inkl. direkte fly og flot 3-stjernet hotel med pool og flot udsigt!

Kos er en lille og hyggelig ø, der er som skabt til slappe af på de mange fine sandstrande. Den charmerende græske ø er også perfekt til cykelture langs stranden og gåture i de smalle stræder med masser af blomster og hyggelige caféer.

 

SE TILBUD I september HER

 


Alternative pakkerejser

Foretrækker du andre datoer, kan du finde øvrige tilbud til Kos her:

 

SE alle tilbud til kos  her
SeptemberOktober

 


priser og links

 

billund: 5. – 12. sep 19 (7 nætter)
Pris1.500,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Alexandra Beach Hotel & Apartments der ligger i fantastiske omgivelser tæt på den gode sandstrand og stadig ikke langt fra Kos-by. Her kan I både bo i dobbeltværelser og i lejligheder.

Hotellet/lejlighederne er et godt udgangspunkt for jer, der gerne vil slappe af og opleve på ferien. Hotellet består af flere bygninger fordelt i en stor have. Ved hovedbygningen finder I hotellets og lejlighedernes hjerte – nemlig det store poolområde til både børn og voksne. Der er også en poolbar, der serverer snacks og forfriskninger. Overalt er der god plads og både solstole og parasoller – man finder let sit eget spot i haven.FLY

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra København til Kos:


Transport

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365