Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Side for kun 2.224,-


15 dage i Side for kun 2.224,- per person inkl. fly og hotel med morgenmad og pool!

Side er et charmerende og hyggeligt rejsemål. Byen ligger mellem Antalya og Alanya og her kan man nyde de fantastiske badestrande og de dejlige restauranter og caféer, der ligger langs strandpromenaden. I den gamle bydel støder man på charmerende stenhuse og i området omkring Side kan man finde flere spændende historiske attraktioner.

 

Se tilbud i september her

 Priser & links

 

Billund:  7. – 21. sep 19 (7 nÆTter)
Pris2.224,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Beyaz Saray ligger uden for Side, i kort gåafstand fra lokale butikker og restauranter. Hotellet har en lille have med et poolområde med liggestole og poolbar. Hotellet har også en buffetrestaurant, der er åben til morgenmad, frokost og middag. Der er ca. 3 km fra Beyaz Saray til Side centrum, hvis du kunne tænke dig et større udbudaf shoppingmuligheder og restauranter.Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Side med rejsedatoerne 7. – 21. september 2019:

 

Fra København:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365