Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Fuengirola for kun 925,-


4 dage i Fuengirola for kun 925,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden – eller 8 dage for kun 1.455!

Fuengirola er en skøn by med lange sandstrande, gode restauranter og en fantastisk feriestemning. Fuengirola er uden tvivl en af de mest populære feriebyer ved Costa del Sol. Her finder I gode strandbarer, vandsportsaktiviteter og ikke mindst en lang strandpromenade. Vandet er lavt, og derfor kan både store og små nyde en god ferie på strandene i Fuengirola. Der er både tid og plads til at være aktiv eller blot nyde livet, solen og daselivet på stranden.

SE TILBUD HER:
København (4d)København (8d)Billund (8d)

 


Priser & links

 

København:  18. – 21. nov 19 
Pris925,-

 

København: 22. nov – 29. nov 19 
Pris1.455,-

 

Billund:  26. nov – 3. dec 19 
Pris1.555,-

 


Hotel

Marina Park Select ligger 5 minutters gang fra stranden. Resortet ligger i udkanten af ​​Fuengirola og har 6 swimmingpools og 5 restauranter samt mulighed for tennis og ridning på stedet. Der er gratis wi-fi.

Resortet ligger i en have og har eget fitnesscenter. Indtjekningen finder sted i Marina del Sols døgnåbne reception alle ugens dage. Samtlige lejligheder har egen balkon eller terrasse samt satellit-tv og cd-afspiller. WiFi er tilgængeligt overalt på hotellet og er uden beregning. Skift af håndklæder og sengelinned samt rengøring finder sted 1 gang om ugen ved ophold med 7 eller flere overnatninger.

 


Fly

 

Fra Billund og København har vi på prissammenligningssiden travelmarket.dk fundet tilbud til Fuengirola:

Fra København:

 

Fra Billund:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365