Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Samos for kun 1.548,-


8 dage på Samos for kun 1.548,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Samos ligger længst mod øst i det Ægæiske Hav, og det er en af de grønneste og mest mangfoldige græske øer. Her finder I over 300 strande, men også naturlige kilder i bjergene der giver vand til platantræerne, olivenlunde, citrustræer og vingårde.

 

Se tilbud i september her

 


Priser og links

 

Billund:  1. – 8. sep 19 (7 nætter)
Pris1.548,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet So Nice, der ligger med kort gåafstand til stranden Votsalakia i det mest populære område Marathokampo. Det hyggelige hotel byder på en fredelig ferie, da det er lille og har en rolig atmosfære. Ved poolen er der parasoller og solstole til en afslappende dag i solen.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra Billund til Samos med rejsedatoerne 1. – 8. september 2019:

Fra Billund


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365