Vi finder de bedste rejsetilbud

13 dages cruise for kun 4.300,-


Super billigt 13 dages transatlantisk cruise fra Barcelona til Guadeloupe for kun 4.300,- inkl. fly, hotel og cruise med helpension og drikkepenge inkluderet!

Destinationerne på cruiset er Barcelona, Spanien – Tenerife, Spanien – Barbados – Martinique – og Guadeloupe!


Priser og links

 

København: 1.  – 15. dec 19
Til Barcelona235,-
Hotel154,-
Cruise2.330,-
Til Paris1.201,-
Til København380,-
I alt4.300,-Pr. person v/ 2 pers.

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer.


Cruise

 

Costa cruise har et super tilbud på et 13 dages cruise fra Barcelona i Spanien til Pointe A Pitre, Guadeloupe.

Cruiset er med underholdning og måltider samt vand, the og kaffe. Sodavand og alkohol kan entes købes pr. stk. eller tilkøbes som en all inklusive pakke.

Vi har taget udgangspunkt i en indvendig kahyt som koster 2.330,-  men der kan mod en merpris en udvendig eller balkon kahyt.

Du kan se på og / eller bestille cruiset her


Hotel i Barcelona

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Barcelona house der modtager fantastiske bedømmelser og har en perfekt beliggenhed i forhold til havnen i Barcelona.


Hotel i Guadeloupe – evt.

Da der er flere datoer med billige fly fra Guadeloupe kan turen nemt forlænges. Bo f.eks. på det 3-stjernede Village Pierre & Vacances – Sainte Anne, der modtager gode anmeldelser fra de tidligere gæster.


FLY

 

På momondo har vi fundet billige flybilletter til Barcelona samt hjem fra Guadeloupe. Vi har taget udgangspunkt i at fly fra Guadeloupe til Paris og Paris til København bestilles separat, da det er billigst. Husk, at der skal være nok tid til at du kan få din bagage og checke ind påny og vær opmærksom på at der skal skiftes lufthavn i Paris. Flyves der hjem 1 dag senere kan det undgås at skifte lufthavn i Paris. De kan dog også bestilles som en samlet billet her.

 

Fra København til Barcelona den 1. december 2019

 

Fra Guadeloupe til Paris den 14. december 2019:

 

Fra Paris til København den 15. december 2019


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365