Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Sardinien for kun 1.148,-


Super last minute: 8 dage på Sardinien for kun 1.148,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet lejlighedshotel med pool og god beliggenhed.

Dejlige Sardinien byder på mange herligheder. Her finder du både charmerende landsbyer, hvide sandstrande, små bugter og et smukt varierende landskab. Vil du opleve så meget som muligt af øen, er det oplagt, at du lejer en bil eller cykel.

 

Se tilbud med afrejse i august her:

 


priser og links

 

 København: 28. aug – 4. sep 19 (7 nætter)
Pris1.148,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Oasis, der ligger i grønne omgivelser tre kilometer udenfor Alghero, og er et komplet hotel- og lejlighedsanlæg. Her er plads til den store familie. Der er kun kort gåafstand gennem pinjeskoven til den børnevenlige Maria Pia-strand. Om søndagen samles Algheroborgerne med deres familier til picnic i pinjeskoven mellem hotellet og stranden. Hvis du ønsker at opleve det ægte italienske, så finder du det her. Der er kun en kort gåtur til den fine og lavvandede Maria Pia-strand.

Se mere her

 FLY

 

På prissamenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt last minute tilbud fra København til Sardinien:

 


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365