Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Algarvekysten for kun 1.330,-


8 dage på Algarvekysten for kun 1.330,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Algarvekysten i Portugal er et paradis for alle, som elsker sol og strand. Her er der mulighed for at slappe af i solen og nyde de mange lækre hvide sandstrande, der er blandt Europas bedste. Besøg også kystens charmerende små byer, hvor der venter fremragende smagsoplevelser hos de mange hyggelige restauranter.

 

SE TILBUD MED AFREJSE I december HER

 


Priser og links

 

København: 7. – 14. dec 19 (7 nætter)
Pris1.330,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i lejlighedskomplekset Castelos da Rocha, der ligger ideelt, tæt på byens centrum og stranden men med rolige omgivelser. Lejlighederne er rummelige og komfortable. Det ligger 550 m fra stranden, 2 km fra Praia da Rocha centrum og 2,5 km fra havnen i Portimao.

Faciliteterne inkluderer en snackbar, udendørs swimmingpool, børnepool, elevator, safe i receptionen (mod betaling) og parkering.FLY

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra København til Algarve med rejsedatoerne 7. – 14. december 2019:


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365