Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Rhodos for kun 1.398,-


8 dage på Rhodos for kun 1.398,- pr. person inkl. fly og hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE TILBUD HER:
KøbenhavnFra Billund

 


Priser og links

 

København: 8. – 15.  sep 19 (7 nætter)
Pris1.398,-

 

 

Billund: 31. aug – 7.  sep 19 (7 nætter)
Pris1.398,-

 


Hotel – fra København

Vi har taget udgangspunkt i hotel Emerald, der ligger i den lille by Kremasti, nogle kilometer fra Ixia. Det er et velholdt, familiedrevet lejlighedshotel. Her er to pools til både børn og voksne, og der er gåafstand til stranden. Her bor du i enkle og rummelige lejligheder, alle med balkon.


Hotel – fra BIllund

Vi har taget udgangspunkt i lejlighedshotellet Palmasol, der ligger ved Ialyssosbugten i den sydvestlige del af populære Ixia. Hotellets ejer Kostas driver hotellet i klassisk græsk stil, og her er en afslappende og behagelig atmosfære.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Rhodos i august og september:

 

Fra København den 8. – 15. sep. 19:

 

Fra Billund den 31. aug. – 7. sep. 19:


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den er billig og kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2020 Rejs365 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk