Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Montenegro for kun 1.949,-


8 dage i Petrovac i Montenegro for kun 1.949,- per person inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed!

I Petrovac tilbringes dagene med svømmeture, afslapning på stranden og måske en skyggefuld frokost på strandpromenaden. Området rummer den alt det, man gerne vil have i ferien: en skøn strand, krystalklart vand, en skyggefuld strandpromenade og masser af barer, caféer og restauranter. Den lille hyggelige by er omkranset af bjerge, og skuer man ud over havet, kan man se de to små klippeøer Katic og Sveta Nedelja, hvortil man kan sejle i kajak.

 

Se tilbud i september her

 


Priser og links

 

København: 8. – 15. sep 19 (7 nætter)
Pris1.949,-

 


Hotel

Wgrand er et højt beliggende hotel med en smuk udsigt over havet og de grønne omgivelser. Om dagen kan du slappe af på hotellets dejlige tagterrasse, og hvis du hellere træne, er der et mindre motionsrum. Du kan også gå en herlig tur ned til strandpromenaden i Petrovac og smage på det montenegrinske køkken på en restaurant i solnedgangen.

Se mere her

 FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra København til Montenegro:

 


Transport

 

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365