Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kreta for kun 858,-


8 dage på Kreta for kun 858,- pr. person inkl. fly og super flot og helt nyt 3,5-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.


Alternativer datoer

Foretrækker du andre datoer, kan du finde pakkerejsetilbud til Kreta her:

 
SeptemberOktoberNovember

Priser og links

 

Billund: 29. aug – 5. sep 19 (7 nætter)
2 personer858,-

 


Hoteller

Vi har taget udgangspunkt i Carisa Maleme Hotel by The Sea, der er et helt nyt hotel, der blev færdigt i foråret 2018. Hotellet ligger i den hyggelige by Malame kun 150 meter fra stranden. Her kan I frit vælge, om I vil bo i dobbeltværelse eller lejlighed.

Nyd de skønne, nye omgivelser på hotellet eller gå en tur til vandet og stranden, hvor I kan slappe af på solestole og i skyggen af parasol (mod betaling). Den meget lange strand indbyder til dejlige gåture både morgen og aften. Det perfekte udgangspunkt, hvis I også gerne vil se nærmere på området.

 

Se mere her

 


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige tilbud fra Billund til Kreta i slutningen af august:

 

Fra Billund den 29. august 2019Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365