Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kalymnos for kun 1.124,-


8 dage på Kalymnos for kun 1.124,- inkl. fly og hotel med pool!

Kalymnos ligger et lille stykke nord for Kos. Efter en times rejse med båd ankommer du til Pothias charmerende havn, hvor en hyggelig lokalatmosfære, afslapning og feriestemning venter forude. Kalymnos er en ø, som er kendt for sine vidunderlige strande og små, stemningsfulde byer, hvor livet foregår i et roligt og afslappet græsk tempo.

 

SE TILBUD MED afrejse I august HER:

 

Bemærk også, at da Spies “reserverer” rejsen til én når man trykker på “Se pris og bestil”, så kan rejsen stå som udsolgt eller til en højere pris, selvom rejsen og prisen stadig er tilgængelig. Prisen vil så kort efter være tilgængelig igen, men det kan kræve lidt vedholdenhed, når mange er inde på rejsen.priser og links

 

København: 30. aug – 6. sep 2019
Pris1.124,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Katerina, der er et enkelt og hyggeligt lejlighedshotel i Kalymnos’ hovedby Pothia. Hotellet er familieejet og byder gæsterne på ægte græsk atmosfære. Her bor du i rummelige lejligheder i gåafstand fra både havnen, butikker og hyggelige tavernaer.

 Fly og Transport

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige tilbud fra København til Kalymnos i slutningen af august:

 

Transfer (både bus- og bådtransport) indgår for dig, der har bestilt hotel med Spies på Kalymnos.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365