Vi finder de bedste rejsetilbud

22 dage på Bali for kun 4.547,-


19 dage for kun 4.025,- pr. person inkl. fly, og godt hotel med pool og god beliggenhed!

Den spektakulære ø Bali er en af de smukkeste og mest gæstfrie i det Indiske ocean. Bali er en unik paradisø, og her er masser af seværdigheder samt nogle af verdens bedste strande. Den frodige ø, der består af 3 vulkaner er kendt for storslået natur og kulturelle oplevelser.

 


Alternative pakkerejser

Foretrækker du andre datoer, kan du finde øvrige tilbud til Bali her:

SE alle tilbud til bali her
SeptemberOktoberNovember
DecemberJanuarFebruar

Priser og links

 

København: 24. jan – 11. feb 19 (18 nætter)
Pris4.025,-

 


Hotel

Fra Pondok Anyar Inn, som ligger i Kuta (Kartika Plads), er der kun 10 minutters gang til Waterbom Bali og Discovery Shopping Mall. Dette hotel ligger 1 km fra Lippo Mall og 1,1 km fra Kuta Square. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom en udendørs pool. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Gæsterne kan få et lift til nærliggende destinationer med transportservicen (tillægsgebyr).

 FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Bali i januar måned

Fra København den 24. januar til 11. februar 20

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365