Vi finder de bedste rejsetilbud

Billige fly til Gdansk: Kun 100,- tur/retur!


Billige fly til Gdansk: Kun 100,- tur/retur!

Gdansk er en af Polens ældste og smukkeste byer. Den gamle bydel i Gdansk, blev omhyggeligt rekonstrueret efter 2. verdenskrig og er et af højdepunkterne i en by, der bla. byder på en havnefront som minder om Nyhavn i København. Her finder man gyder og kringelkroge,  der bliver brudt af lejlighedsvise arkitektoniske mesterværker.

Se tilbud på fly her
KøbenhavnAarhus

BEMÆRK: Hvis du bruger en mobiltelefon, viser Momondo flyprisen for 2 personer. Klik på prisen på Momondo for bedste tilbud!


Hotel

 

Find det helt rigtige hotel i Gdansk her:

 
Fra KøbenhavnFra Aarhus


Priser & links

 

Rejsedatoer:  29. – 31. okt  2019
Fra København100,-

 

Rejsedatoer: 15. – 19. sep 2019
Fra Aarhus152,-

Bemærk: Hvis du bruger en mobiltelefon, viser Momondo flyprisen for 2 personer.Fly

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter til Gdansk.

Fra København: 29. – 31. okt  2019

 

Fra Aarhus: 15. – 19. sep 2019

Bemærk: Hvis du bruger en mobiltelefon, viser Momondo flyprisen for 2 personer. Bemærk også at flyet fra Billund lander i Girona, mens flyet fra København lander i Barcelona.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365