Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Mallorca for kun 1.374,-


8 dage på Mallorca for kun 1.374,- pr. person inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel tæt på stranden!

Forkæl jer selv med en dejlig ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter jer kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

 

Se tilbud med afgang i september her:

 


priser og links

 

København: 3 – 10. sep (7 nætter)
Pris1.374,-

 


Hotel

Caravel-la II er et lille, traditionelt spansk hotel med et personligt præg og atmosfære. Hotellet er velegnet til dig, der vil bo midt i hyggelige Cala d’Or med restauranter og byliv lige rundt om hjørnet og samtidig være tæt på Cala Gran-stranden.

 


FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Mallorca:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365