Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Roquetas de Mar for kun 1.298,-


8 dage i Roquetas de Mar for kun 1.298,- per person inkl. direkte fly og hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

På Costa de Almeria finder I god mad og lange strande. Både langs kysten og i bjergene er der et hav af oplevelser.  Her finder I Roquetas de Mar, der er spaniernes eget ferieparadis. Med langstrakte og brede strande, bundet sammen af en charmerende strandpromenade er Roquetas de Mar virkelig et skønt sted at holde ferie. Området  er fuld af spændende oplevelser. Spaniens mest besøgte turistattraktion er kun en kort køretur væk, nemlig Alhambra og både Granada og Sierra Nevada er to oplagte udflugtsmål, som man må opleve, når man holder ferie i Andalusien.

 

Se tilbud med afgang i september her

 Priser og links

 

billund: 20. – 28. sep 19 (7 nætter)
Pris1.298,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i La Mineria lejligheder, der er beliggende ved den skønne store strandpromenade, som fører hele vejen ud til Aguadulce. Derfor kan man nemt komme rundt i Roquetas de Mar, da byen bærer præg af, at alt er let tilgængeligt, hvilket man hurtigt finder ud af. Byen har en skøn charme, og bor du på La Mineria, er der virkelig mulighed for at komme ud at opleve dette.

 

Se mere her

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra Billund til Roquetas de Mar med rejsedatoerne 20. – 28. september 2019:

Fra Billund

 


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Hotellet tilbyder også lufthavnstransport.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365