Vi finder de bedste rejsetilbud

22 dage på Koh Lanta for kun 3.781,-


22 dage på Koh Lanta for kun 3.781,- per person inkl. fly og  hotel lige ved stranden.

Koh Lanta er et uspoleret ferieparadis med dejlige strande og azurblåt badevand.  Oplev det smukke koralrev og nyd den betagende natur, hvor du kan vandre igennem tropiske skove og se smukke vandfald. Nyd øens mange gode restauranter og det rolige tempo. Koh Lanta er et godt valg, hvis du ønsker en afslappende ferie i smukke omgivelser.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:

Priser & links

 

københavn: 26. nov – 18. dec 2019 (21 nætter)
HOTEL1.104,-
FLY2.677,-
I ALT3.781,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Flyet lander 27. november i Thailand.


Hotel

Relax Beach House er et populært hotel på stranden og tilbyder bambusbungalows med have og gratis WiFi. Blandt de forskellige faciliteter er der en bar og spisning på stedet. Samtlige værelser har ventilator, terrasse med udsigt over havet eller haven samt lille skrivebord. Der er eget badeværelse på samtlige værelser. Der ligger en række restauranter, barer og massagebutikker på stranden. Området er populært til cykling, og der tilbydes cykeludlejning på ejendommen.

Se mere til hotellet her:Fly

 

Fra København 26. nov – 18. dec 2019

Bemærk flyet lander 27. november i Thailand.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport. Kontakt hotellet direkte herom.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365