Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Lesbos for kun 1.499,-


15 dage på Lesbos for kun 1.499,- pr. person inkl. fly og godt hotel med god beliggenhed!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

SE TILBUD I AUGUST HER
1 uge (1.799,-)2 uger (1.499,-)

 

Bemærk: På Spies’ hjemmeside vises den samlede pris for to personer. Der er flere hoteller at vælge imellem til stort set samme pris. Hvis en rejse står som udsolgt, så vælg en anden i oversigten på Travelmarket eller prøv igen lidt senere.


ALTERNATIVE PAKKEREJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du finde tilbud til Grækenland her:

 
SeptemberOktober

 Priser og links

 

københavn: 29. aug – 5. sep 19 (7 nætter)
Pris1.799,-

 

 

københavn: 22. aug – 5. sep 19 (14 nætter)
Pris1.499,-

 


Hotel

Miramare er et hyggeligt lille lejlighedshotel i nærheden af byen og stranden. Hotellet har en lille have med liggestole, og i haven serveres der også morgenmad. Ejerfamilien bor på hotellet og bidrager sammen med hotellets gæster til, at her er en afslappet og behagelig stemning.

 

SE mere HER
1 uge (1.799,-)2 uger (1.499,-)

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud til Lesbos:

1 uge:

 

2 uger:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Vil I hellere leje en bil kan den bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365