Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Gran Canaria for kun 1.824,-


8 dage på Gran Canaria for kun 1.824,- pr. person inkl. direkte fly og 3- eller 4-stjernet hotel! – eller 15 dage for 2.924,-

Gran Canaria er et af vores favoritrejsemål. Her finder I utrolige klitlandskaber, ødemarker skabt af vulkansk aktivitet, langstrakte strande flankeret af palmer og charmerende bjerglandsbyer.

 

se tilbud med afrejse i august her
8 dage15 dage

 


Priser & links

 

København: 28. aug – 4. sep 19 (7 nætter)
Pris1.824,-

 

København: 28. aug  – 11. sep 19 (14 nætter)
Pris2.924,-

Hotel 4-stjernet

Vi har taget udgangspunkt i hotellet J.B, der er et velholdt og populært lejlighedshotel med flot udsigt over Puerto Rico og havet. Hotellet er højt beliggende på solsiden og har et hyggeligt poolområde med parasoller, liggestole og poolbar.

 

se mere her
8 dage15 dage

Hotel 3-stjernet

Apartamentos Amazonas er et enkelt lejlighedshotel med en rolig beliggenhed i Playa del Inglés. Hotellet har en lille solterrasse med pool og børnepool samt en poolbar, der serverer snacks. I nærheden af hotellet ligger Kasbah shoppingcenter med flere restauranter, barer og butikker, og der er heller ikke langt til stranden.

 

se mere her
8 dage15 dage

 Fly

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden travelmarket.dk fundet billige rejser til Gran Canaria i august.

 

8 dage

 

15 dage


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Transfer kan tilkøbes hos Spies.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365