Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Bukarest for kun 554,-


3 dage i Bukarest for kun 554,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med god beliggenhed!

Bukarest ligger mindre end tre timer væk fra Danmark i fly. Alligevel opdager man hurtigt, at man er landet i en spændende by, der bærer præg af en anden historisk baggrund og en anderledes kultur. Byens historiske kvarter er et virvar af gader og stræder med smukke bygninger, gallerier, cafeer, restauranter og værtshuse.

Se tilbud på Fly og hotel her:

 


Priser & links

 

Billund: 24. – 26. september
HOTEL277,-
FLY277,-
I ALT554,-Pris pr. person ved 2 personer

Hotel

Bucharest Downtown Inn er et 4-stjernet hotel med god beliggenhed i Sector 1 i Bukarest. Samtlige værelser på hotellet har fladskærms-tv med kabelkanaler. Værelserne på Bucharest Downtown Inn har aircondition og skrivebord. Se mere til hotellet her:Fly

 

Fra Billund flyves direkte med Wizz air.

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365