Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Pompeji for kun 616,-


4 dage i Pompeji for kun 616,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Pompeji ligger tæt på Napoli og er en spændende historisk by, der blev begravet efter et voldsomt vulkanudbrud fra Vesuv i år 79 e.Kr. I dag giver byen et interessant, lærerigt og lidt uhyggeligt blik tilbage i tiden, hvor du kan gå i romernes fodspor, besøge deres huse og følge deres hverdag. Besøg også Napoli, der byder på fantastiske smagsoplevelser, skønne strande og spændende kulturoplevelser.

Se tilbud på fly og hotel her

Bemærk: På mobiltelefon viser Momondo den samlede pris for to personer! – Husk også at lade søgningen blive helt færdig.


Priser & links

 

København: 16. – 19. nov 19  (3 nætter)
HOTEL374,-
FLY242,-
I ALT616,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

B&B Pompeilog er et populært 3-stjernet hotel i Pompeji med gratis WiFi og grill. Der er gratis privat parkering på stedet. Samtlige værelser har fladskærms-tv og kedel på værelset. Værelserne har eget badeværelse med badekar eller bruser og bidet. Der er desuden badekåber og gratis toiletartikler.

Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden SPLASH8 på hotels.com for at få den bedste pris på hotellet.Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra København til Napoli:

Fra København den 16. – 19. nov 19

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport.

Vil du udforske området på egen hånd kan du leje en bil her:

 

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365