Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Thassos for kun 1.774,-


1 uge på Thassos for kun 1.774,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad, pool og beliggenhed tæt på stranden!

På stille og fredelige Thassos finder I det meste til en vellykket ferie: Frodig natur, krystalklart vand, nogle af de bedste strande i Det Ægæiske Hav – og ikke mindst en skøn, græsk atmosfære.

 

Se tilbud med afrejse i august her:

 


Priser & links

 

KØBENHAVN: 24. – 31. aug 19 (7 NÆTTER)
I ALT1.774,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Limenaria Beach, der er et charmerende lejlighedshotel med en venlig værtsfamilie, der tager sig godt af gæsterne. Hotellet ligger tæt på stranden og i kort gåafstand fra Limenaria centrum, hvor der findes en fin strandpromenade med restauranter og barer. Hotellets gæster er velkomne til at benytte poolen og baren på nabohotellet Samaras.Fly

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Thassos med rejsedatoerne 24. – 31. august 2019:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365