Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Madeira for kun 1.949,-


8 dage på Madeira for kun 1.949,- pr. person inkl. fly og 4-stjernet hotel med god beliggenhed!

Madeira er kendt som den blomstrende ø med ubeskrivelig smuk natur. Øen er frodig med subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools. Den smukke natur er perfekt i kombination med de kunstigt anlagte strande, som I finder flere steder på øen. Madeira tilbyder også charmerende byer med dejlige restauranter og gode muligheder for shopping.

 

Se tilbud med afgang i oktober her

priser og links

 

københavn: 30. sep – 7. okt 2019 
Pris1.949,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede hotel Duas Torres, der er et hyggeligt og familiært lejlighedshotel lige oven for havet med en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Duas Torres har en pool, men hvis du foretrækker at bade i havet, er der gåafstand til Ponta Gorda-havbadet. Hvis du ikke selv vil lave mad, kan du spise på hotellets populære restaurant O’Classico eller i poolbaren, hvor der serveres enkle retter. Fra Duas Torres er der ikke langt til det store shoppingcenter Forum Maderia, og i centrum af Funchal finder du et stort udbud af restauranter og butikker.

 

Se mere her

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra København til Madeira med rejsedatoerne 30. september til 7. oktober 2019:

 

København:


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365