Vi finder de bedste rejsetilbud

10 dage på Guadeloupe, Caribien for kun 4.884,-


10 dage på Guadeloupe, Caribien for kun 4.884,- inkl. fly og hotel lige ved stranden!

Den caribiske ø Guadeloupe byder på smukke uspolerede strande og er formet som en sommerfugl med henholdsvis Grande Terre og Basse, der adskilles af en kanal. Grande Terre er den mere livlige del af øen med Pointe à Pitre markedet og veje der forbinder maleriske landsbyer og sukkerrørsplantager.

 

SE FLY OG HOTEL HER:
København
Fra Billund

 

Bemærk: Åbner du Momondo på en mobiltelefon, så er flyprisen samlet for 2 personer. Husk at lade søgningen blive helt færdig! – Der er mange alternative datoer til samme pris. Vi har anvendt rabatkoden SPLASH8 på hotels.com for at opnå den billigste pris.


Priser & links

 

Billund: 26. nov – 5. dec 19 (9 nætter)
HOTEL1.649,-
FLY3.235,-
I ALT4.884,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

København: 26. nov – 5. dec 19 (9 nætter)
HOTEL1.649,-
FLY3.305,-
I ALT4.954,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Momondo viser flyprisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon! Husk at tillade tid til at søgningen bliver helt færdig!


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det fantastisk bedømte hotel “Résidence Tropicale”, der som billedet indikerer ligger lige ved stranden. Stedet har bl.a. restaurant, aircondition og tekøkken.

 

Vi har anvendt rabatkoden SPLASH8 på hotels.com for at opnå den bedste pris!Fly

På momondo har vi fundet billige fly fra København og Billund til Guadeloupe med rejsedatoerne 26. november til 5. december 2019:

Fra Billund

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Lufthavnskift på hjemrejsen: Når man rejser med Air France er det gratis at køre med shuttlebus mellem de to lufthavne i Paris. Læs mere her

Taxa: Ifølge taxifarefinder.com koster en taxa til og fra hotellet ca. 330,- pr. vej.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365