Vi finder de bedste rejsetilbud

11 dage i Marrakech med all inclusive for kun 2.980,-


11 dage i Marrakech med all inclusive for kun 2.980,- pr. person inkl. fly og super lækkert 5-stjernet hotel!

I Marrakech finder du både en af verdens mest sagnomspundne byer, men samtidig også en moderne by med trendy modebutikker og hyggelige restauranter og barer. Byen rummer mange seværdigheder som den røde ringmur, den kaotiske torveplads samt spændende basarområde og snoede stræder der gø den til et vidunderligt rejsemål.

 

Se tilbud med afrejse i september her:

 


priser og links

 

 København: 18. – 28. sep 19 (10 nætter)
Pris2.980,-

 


Hotel

På det 5-stjernede Mogador Palace Agdal i Marrakech kan du forkæle dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 2 indendørs og 2 udendørs swimmingpools samt et motionscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og frisørsalon.

Se mere her

 FLY

 

På prissamenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud til Marrakech:

 


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365