Vi finder de bedste rejsetilbud

2 ugers transatlantisk cruise for kun 4.930,-


Super billigt 2 ugers transatlantisk cruise fra Italien til Guadeloupe for kun 4.930,- inkl. fly, transfer, hoteller og cruise med helpension og drikkepenge inkluderet!

Destinationerne på cruiset er Savona, Italien – Marseille, Frankrig – Barcelona, Spanien – Tenerife, Spanien – Barbados – Martinique – og sidst, men ikke mindst Guadeloupe.


Priser og links

 

København: 29. nov – 16. dec 19
Til Milano136,-
Transfer59,-
Hotel 1168,-
Cruise2.975,-
Hotel 2348,-
Til Paris893,-
Til CPH351,-
I alt4.930,-Pr. person v/ 2 pers.

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer.


Cruise

 

Costa cruise har et super tilbud på et 2 ugers cruise fra Savona i Italien til Pointe A Pitre, Guadeloupe.

Cruiset er med underholdning og måltider samt vand, the og kaffe. Sodavand og alkohol kan entes købes pr. stk. eller tilkøbes som en all inklusive pakke.

Vi har taget udgangspunkt i en indvendig kahyt som koster 2.975,-  men der kan mod en merpris en udvendig eller balkon kahyt.

Du kan se på og/eller bestille cruiset her


Hotel i Savona

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede B&B hotel Savona der modtager fantastiske bedømmelser. Vi har anvendt rabatkoden SPLASH8 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel i Guadeloupe

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Village Pierre & Vacances – Sainte Anne, der modtager gode anmeldelser fra de tidligere gæster. Vi har anvendt rabatkoden SPLASH8 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


FLY

 

På momondo har vi fundet billige flybilletter til Milano samt hjem fra Guadeloupe. Vi har taget udgangspunkt i at fly fra Guadeloupe til Paris og Paris til København bestilles separat, da det er billigst. Husk, at der skal være nok tid til at du kan få din bagage og checke ind påny. De kan dog også bestilles som en samlet billet her.

 

Fra København til Milano den 29. november 2019

 

Fra Guadeloupe til Paris den 15. december 2019:

 

Fra Paris til København den 16. december 2019

 


Transport

Med Flixbus kan der for kun 59,- pr. person tages en direkte bus fra Bergamo til Savona.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Yderligere information

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365