Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Telendos for kun 1.899,-


8 dage på skønne Telendos for kun 1.899,- per person inkl. fly, transfer og 3-stjernet hotel!

Telendos er en lille græsk oase med skønne strande og krystalklart vand. Øen har hverken biltrafik eller asfalterede veje, og her får du en unik ferieoplevelse med fantastisk smuk natur og fred og ro. Får du lyst til at opleve lidt mere liv, tager det kun fem minutter at sejle til Kalymnos.

 

Se tilbud med afrejse i august her

 


Priser og links

 

københavn: 23. – 30. aug 2019 
Pris1.899,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Villa Maria, der er et lille lejlighedshotel i græsk stil, der består af to små huse med to lejligheder i hver. Her bor du i rolige omgivelser og tæt på en grusstrand, tavernaer og båden til Myrties. Hotellet er velegnet til dig, der kan lide at klare sig på egen hånd, og som vil nyde den græske atmosfære.

 

Transfer (både bus- og bådtransport) indgår for dig, der har bestilt hotel med Spies på Telendos.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Telendos:


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer (både bus- og bådtransport) indgår for dig, der har bestilt hotel med Spies på Telendos.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365