Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Samos for kun 1.788,-


8 dage på Samos for kun 1.788,- pr. person inkl. fly og godt hotel med morgenmad!

Samos ligger længst mod øst i det Ægæiske Hav, og det er en af de grønneste og mest mangfoldige græske øer. Her finder I over 300 strande, men også naturlige kilder i bjergene der giver vand til platantræerne, olivenlunde, citrustræer og vingårde.

 

Se tilbud med afgang i august her

 Prisoversigt og links

 

Billund: 25. aug – 1. sep 19 (7 nætter)
Pris1.788,-

 


Hotel

Athos i Pythagorion er et lille hotel med kun 14 værelser. Her er stemningen familiær, mange af gæsterne er stamgæster, og ejerne bor selv på hotellet. Her bor du i et kuperet område i den øvre del af det centrale Pythagorion, og i gåafstand til både restauranter, butikker og stranden. Fra den fælles tagterrasse med solsenge, borde og stole, er der udsigt over hustagene og havnen.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Samos:


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365