Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Barbados for kun 4.987,-


15 dage på Barbados for kun 4.987,- inkl. fly og godt bedømt hotel med god beliggenhed!

Barbados er en ægte eksotisk paradisø, der rummer alt det bedste Caribien har at byde på: Fantastiske strande med turkist hav, dejlig mad, frodig natur og en behagelig atmosfære. Her er et rigt udbud af kultur, sport og aktiviteter. Havet omkring Barbados er noget af det mest klare i verden og derfor perfekt til dykning og snorkling, hvor I kan se koralrev, farvestrålende fisk og skibsvrag på havbunden.

 

Se tilbud på Fly og hotel her:

Priser & links

København: 3. – 17. dec 19 (14 nætter)
HOTEL2.002,-
FLY2.985,-
I ALT4.987,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Hopeville Apartments ligger 30 minutters kørsel fra Bridgetown og tilbyder egen forplejning samt indkvartering med egen forplejning. Det ligger blot 10 minutters kørsel fra områdets smukke caribiske kyst og tilbyder gratis WiFi samt parkering på stedet.

 Fly

 

Fra København til Barbados 3. – 17. dec 19

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

© 2020 Rejs365 

Theme by Anders Norén

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk