Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Gran Canaria for kun 2.574,-


15 dage på Gran Canaria for kun 2.574,- pr. person inkl. direkte fly og 3,5-stjernet hotel med pool!

Gran Canaria er et af vores favoritrejsemål. Her finder I utrolige klitlandskaber, ødemarker skabt af vulkansk aktivitet, langstrakte strande flankeret af palmer og charmerende bjerglandsbyer.

 

Se tilbud med Afrejse i august her

 

Bemærk også, at da Spies “reserverer” rejsen til én når man trykker på “Se pris og bestil”, så kan rejsen stå som udsolgt eller til en højere pris, selvom rejsen og prisen stadig er tilgængelig. Prisen vil så kort efter være tilgængelig igen, men det kan kræve lidt vedholdenhed, når mange er inde på rejsen.


priser og links

 

 Billund: 21. aug – 4. sep 19 (14 nætter)
Pris2.574,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunk i hotel Natural Park, der er et børnevenligt lejlighedshotel højt beliggende oven for havnen i Puerto Rico og med en smuk udsigt over dalen. Hotellet har et rart poolområde og en lille legeplads til de yngste. Hotellets restaurant serverer a la carte, og i vinterhalvåret arrangeres der aftenunderholdning nogle gange om ugen. Natural Park er et godt udgangspunkt for dig, der kan lide at vandre, da der er fine vandrestier lige uden for hotellet.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud fra Billund til Gran Canaria i august:

 

Fra Billund den 21. august til 4. september 2019:
mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365