Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Maldiverne for kun 4.878,-


15 dage på Maldiverne for kun 4.878,- inkl. fly og flot hotel med morgenmad og privat strand!

Maldiverne er et paradis med svajende palmer, eksotiske laguner og de smukkeste kridhvide bountystrande. Her får I en fredelig ferie, hvor der under det krystalklare vand venter en unik verden af farvestrålende koraller og fisk. Om aftenen kan I nyde mageløse solnedgange og nyde godt af Maldivernes fantastiske køkken.

Vi har fundet billige direkte fly fra Milano til Maldiverne. Der skal derfor bestilles 2 separate fly. Vær opmærksom på, at flyet at der skal være tid til at kunne nå transporten mellem de to lufthavne i Milano på udrejsen samt at der skal være nok tid til at kunne nå flyet på hjemrejsen. Alternativt kan der flyves med SAS begge veje for 200,- oveni, så undgås transporten mellem de to lufthavne på udrejsen.

 

Se tilbud på Fly og hotel her:
Fly Milano t/rMaldiverne t/rMaldiverne

Alternativ – Pakkerejse

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du finde tilbud på prissammenligningssiden travelmarket.dk til Maldiverne her:

 

SE ALLE TILBUD TIL Maldiverne HER
SeptemberOktoberNovember
DecemberJanuarFebruar

Priser & links

 

København: 29. okt – 13. nov 2019 
HOTEL1.520,-
FLY 1453,-
FLY 22.905,-
I ALT4.878,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Flyet lander på Maldiverne den 30. oktober 2019.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Village Life Maldives, der tilbyder fantastisk beliggenhed lige ved stranden. Prisen er inkl. morgenmad. Se mere til hotellet her:Fly

 

På momondo har vi fundet billige direkte fly fra Milano til Maldiverne. Vi har ligeledes fundet billige fly fra København til Milano. Der skal bestilles 2 separate fly. – Vær derfor opmærksom på,  at der skal være tid til at kunne nå transporten mellem de to lufthavne i Milano på udrejsen samt at der skal være nok tid til at kunne nå flyet på hjemrejsen. Se mere under “Transport”

 

Fra København til Milano t/r 29. okt – 13. nov 19

Bemærk: Alternativt kan der flyves med SAS begge veje for 200,- oveni, så undgås transporten mellem de to lufthavne på udrejsen.

 

Fra Milano til Maldiverne t/r 29. okt – 13. nov 19

 

Bemærk: Flyet lander på Maldiverne den 30. oktober 2019.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Milano Bergamo til Milano Malpensa:

Man kan tage enten delebil, bus, tog eller leje en bil fra den ene lufthavn til den anden. Lej f.eks. en bil for kun 291,- (145,- pr. person) her

Alternativt kan der flyves med SAS begge veje for 200,- oveni, så undgås transporten mellem de to lufthavne på udrejsen.

Maldiverne:

Hotellet på Maldiverne tilbyder lufthavnstransport.

Man kan komme rundt i Maldiverne på tre måder, med båd, lufttaxi og private yachts. Bådene er det maldiviske svar på en bil, mens fly og private yachter primært er forbeholdt turister.

Læs mere om transport på Maldiverne her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365