Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Symi for kun 1.849,-


8 dage på Symi for kun 1.849,- pr. person inkl. fly, transfer og hotel!

Symi er kendt som den smukkeste blandt De Dodekanesiske Øer. Med sin overskuelige størrelse byder Symi på en skøn og afslappende ferie i rolige omgivelser, og øens mange små vige og bugter giver gode bademuligheder. Ovenfor havnen klatrer de pastelfarvede huse i nyklassisk stil op over bjergsiderne og udgør på alle tider af døgnet et betagende syn.

 

Se tilbud i september her

 

Bemærk: Det er vigtigt at bestille transfer til/fra Symi, selv om den indgår i prisen!


Priser og links

 

billund: 1. – 8. sep 19 (7 nætter)
Pris1.849,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det hyggelige lille Manolis house, der ligger med en høj beliggenhed i de ældste dele af byen. Her bor du i et traditionelt græsk landmiljø med en smuk udsigt over Pedi-bugten. – De fleste af hotellets gæster er fra Skandinavien. På grund af lavt rækværk på balkonen har Spies en aldersgrænse på 12 år på hotellet.


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra Billund til Symi i september måned:

 

Fra Billund den 1. – 8. september 2019:

 


Transport

Transport til og fra lufthaven er inkluderet i prisen. Obs! Det er vigtigt at bestille transfer til/fra Symi, selv om den indgår hos Spies.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365