Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Stuttgart for kun 590,-


3 dage i Stuttgart for kun 590,- inkl. fly og 3-stjernet hotel nær Porsche-museet!

Stuttgart er en multikulturel legeplads, hvor kunst, kultur og gastronomi fra hele verden smelter sammen.  Det kringlede net af gågader i centrum med vinstuer, vintagebutikker og kulinariske oplevelser emmer af bohemestemning. Byens barokke bygninger og grønne oaser står i stærk kontrast til det übermoderne Mercedes-Benz Museum, og I kan gå på mærkevarejagt til spotpris i outletcentret Metzingen lidt uden for Stuttgart.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:

 

Bemærk: Hvis du bruger en mobiltelefon viser Momondo flyprisen for 2 personer. Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM819 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Priser & links

 

københavn: 5 – 7. sep 19 (2 nætter)
HOTEL398,-
FLY192,-
I ALT590,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Hvis du bruger en mobiltelefon viser Momondo flyprisen for 2 personer. Husk at lade søgningen blive helt færdig.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Achat Comfort Stuttgart, der modtager gode bedømmelser og har en god beliggenhed nær Porsche museet.

 

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM819 på hotels.com for at opnå den bedste pris.
Fly: direkte

 

På momondo har vi fundet billige flybilletter fra København til Stuttgart i september måned. Der er mange alternative datoer til samme billige pris. Typisk med udrejse tirsdag-torsdag og hjemrejse lørdag-torsdag. Vi har taget udgangspunkt i rejsedatoerne 5. – 7. september 2019:

 

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Find din lejebil her.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm.  Håndbage eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365