Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Skiathos for kun 1.624,-


8 dage på Skiathos for kun 1.624,- pr. person inkl. direkte fly og hotel!

Skiathos er en lille græsk ferieø med masser at byde på, uanset om du er til strand, byliv eller en aktiv ferie. Den smukke natur med olivenlunde, frugt- og valnøddetræer samt mere end 60 dejlige strande har bidraget til udmærkelsen “The Aegean Paradise”.

 

Se tilbud med afrejse i august her


Priser og links

 

københavn: 20. – 27. aug 19 (7 nætter)
Pris1.624,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Marouso, der er et lille og hyggeligt familiehotel, der ligger centralt i Skiathos by med et stort udbud af restauranter og forlystelsesliv lige om hjørnet. Hotellet har en hyggelig lille gård med stole og borde.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige rejser fra København til Skiathos med rejsedatoerne 20. – 27. august 2019.


Transport

Transfer kan tilkøbes på Spies sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365