Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Sopot for kun 705,-


3 dage i Sopot for kun 705,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel – eller 5 dage for kun 985,-

Et stenkast fra Danmark ligger Sopot på den polske riviera, ud til det blå baltiske hav – og byen er et dejligt rejsemål. Den fine sandstrand, den smukke promenade-mole og de mange kurbade og restauranter giver et aktivt liv i byen. I Sopot er der en dejlig stemning og en jetset-fornemmelse hele døgnet.

SE TILBUD HER:
KøbenhavnBillundAarhus

 Priser og links

 

København: 22. – 24. nov 19 
Pris705,-

 

Billund: 11. – 14. jan 20
Pris885,-

 

Aarhus: 24. – 28. nov 19 
Pris985,-

 

 


Hotel (København)

Nyrenoveret hotel med god beliggenhed og til en god pris. Du kan gå til stranden på ti minutter, og 350 meter fra hotellet ligger den populære gade, Monte Cassino.Villa Ozone ligger 10 minutters gang fra den populære mole og 5 minutters gang fra Sopots togstation. Friluftsoperaen Leśna ligger 2,5 km væk fra hotellet. Her bor du i det centrale Sopot, og hotellet byder på klassisk indrettede værelser med gratis Wi-Fi og kabel-TV.

Se tilbud fra København her:

Hotel (Aarhus og Billund)

Indkvartering i Sopot, nær Aquapark Complex. Hotel Aqua Sopot, hvis arkitektur er inspireret af en seaside villa, ligger overfor vandet Aqua Park Sopot. Til sandstranden er det omkring 250 meter, og Sopot centrum ligger cirka 5 minutters kørsel fra boligen.   Personalet i den døgnåbne reception hjælper gerne med tips om seværdigheder og seværdigheder i det omkringliggende område.   Afstanden til lufthavnen er mindre end 20 km.   Alle værelser på Hotel Aqua Sopot er lyst indrettede med varme farver.

SE mere HER:
AarhusBillund


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Sopot:

 

København 22. – 24. nov

 

 

Billund 11. – 14. jan

 

 

Aarhus 24. – 28. nov

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365