Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Cypern for kun 1.093,-


8 dage på Cypern for kun 1.093,- per person inkl. fly og populært 3-stjernet hotel med pool!

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER
Fra Billund
Fra Aalborg
København

 


ALTERNATIV – Pakkerejse

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du finde tilbud til Cypern her:

SE TILBUD  HER
AugustSeptember Oktober 

Priser & links

 

Billund: 2. – 9. sep 19 (7 nætter) 
HOTEL794,-
FLY299,-
I ALT1.093,-Pris pr. person ved 2 personer

Aalborg: 2. – 9. sep 19 (7 nætter) 
HOTEL794,-
FLY999,-
I ALT1.793,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

København: 2. – 9. sep 19 (7 nætter) 
HOTEL794,-
FLY1.199,-
I ALT1.993,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Sea Life Hotel har udendørs swimmingpool, have, fitnesscenter og bar i Spathariko. Faciliteterne på dette hotel omfatter restaurant, døgnåben reception, roomservice samt gratis WiFi. Samtlige værelser har balkon med udsigt over poolen. Samtlige ferieboliger har aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler, kedel, bidet, hårtørrer og skrivebord. Værelserne har klædeskab. Der serveres dagligt kontinental morgenmad på hotellet.Fly

 

Fra Billund 2. – 9. sep 19

 

Fra Aalborg 2. – 9. sep 19

 

Fra København 2. – 9. sep 19


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed. tr

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365