Vi finder de bedste rejsetilbud

21 dage på Algarvekysten for kun 3.064,-


21 dage på Algarvekysten for kun 3.064,- pr. person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med pool!

Algarvekysten i Portugal er et paradis for alle, som elsker sol og strand. Her er der mulighed for at slappe af i solen og nyde de mange lækre hvide sandstrande, der er blandt Europas bedste. Besøg også kystens charmerende små byer, hvor der venter fremragende smagsoplevelser hos de mange hyggelige restauranter.

 

SE TILBUD MED AFREJSE I november HER

 


Priser og links

 

København: 2. – 23. nov 19 (21 nætter)
Pris3.064,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Colina da Lapa, der ligger placeret i bakkerne mellem byerne Carvoiero og Ferragudo ved den rolige landsby, Sesmarias. De gule og terracottafarvede bygninger er omgivet af dejlige haver og byder på faciliteter for hele familien. Uanset om du vælger at bo i villa eller lejlighed, findes her gode muligheder for en dejlig sol- og badeferie, for du har pool på resortet, og Algarvekystens mange, skønne strande i nærheden. FLY

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra København til Algarve med rejsedatoerne 2. – 23. november 2019:


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365