Vi finder de bedste rejsetilbud

Billige fly til Bodrum for kun 118,- tur/retur!


Billige fly til Bodrum for kun 118,- tur/retur!

Bodrum ligger i en bugt på Bodrum-halvøen og byder på såvel historie og seværdigheder som butikker og restauranter. Området er kendt for de mange bugte med fine strande og krystalklart vand. Strandene er adskilt af dramatiske klipper og grotter, og under havoverfladen kan du se fisk i alle regnbuens farver. Langs strandene tilbydes ligeledes forskellige vandaktiviteter.

 


HOTEL

 

Bodrum har et stort udvalg af hoteller. Se dem her:


Priser og links

 

REjsedatoer: 7. – 15. aug 19
Fra Billund118,-


FLY

 

Fra Billund

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365