Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kalymnos for kun 1.624,-


8 dage på Kalymnos for kun 1.624,- inkl. fly og 3-stjernet hotel tæt på stranden!

Kalymnos ligger et lille stykke nord for Kos. Efter en times rejse med båd ankommer du til Pothias charmerende havn, hvor en hyggelig lokalatmosfære, afslapning og feriestemning venter forude. Kalymnos er en ø, som er kendt for sine vidunderlige strande og små, stemningsfulde byer, hvor livet foregår i et roligt og afslappet græsk tempo.Prisoversigt og links

 

København: 9. aug – 16. aug 2019
Pris1.624,-

 


Hotel

 

På det lille lejlighedshotel Neraida bor du i en fin lille villa med to lejligheder i græsk stil. Herfra er der ikke langt til hverken stranden eller det lokale centrum Myrties. De fleste af hotellets gæster er fra Skandinavien.Fly og Transport

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige tilbud til Kalymnos i august:

 

Transfer (både bus- og bådtransport) indgår for dig, der har bestilt hotel med Spies på Kalymnos.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365