Vi finder de bedste rejsetilbud

Super billige fly til Kuala Lumpur for kun 2.221,- t/r!


Super billige fly til Kuala Lumpur for kun 2.221,- tur / retur!

– F.eks. 10 dages luksusferie i Malaysia for kun 4.193,- inkl. fly og 5 nætter på  et flot 4* hotel i Kuala Lumpur samt 5 nætter på et lækkert 5* hotel, hvor man bor i luksushytter over vandet!

Rejs til Kuala Lumpur og oplev blændende smukke parker, myldrende folkeliv, spændende shopping og fascinerende natmarkeder. Kuala Lumpur er en af Sydøstasiens mest behagelige og lettilgængelige storbyer – perfekt hvis du vil have en ferie fuld af kontraster og dejlige oplevelser.

 

Se tilbud på Fly her:
BillundAalborgKøbenhavn

 

Bemærk at momondo viser prisen for to personer på en mobiltelefon! – Der er mange datoer med de billige fly fra november til december! – Husk at klikke på “Tilbud fra” for at få den billigste pris på hotellerne.


ALTERNATIV – PAKKEREJSE

Hvis du i stedet foretrækker en pakkerejse, kan du finde tilbud til Malaysia her:

 

SE TILBUD PÅ PAKKEREJSER HER:
SeptemberOktober
NovemberDecember

Priser & links

 

Billund: 23. nov – 4. dec  19 (10 nætter)
HOTEL 1480,-
HOTEL 21.492,-
FLY2.221,-
I ALT4.193,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Aalborg: 23. nov – 4. dec  19 (10 nætter)
HOTEL 1480,-
HOTEL 21.492,-
FLY2.225,-
I ALT4.197,-Pris pr. person ved 2 personer

 

København: 23. nov – 4. dec (10 nætter)
HOTEL 1480,-
HOTEL 21.492,-
FLY2.275,-
I ALT4.247,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Flyet lander i Malaysia den 24. november 2019.


Hotel – Kuala Lumpur

I Kuala Lumpur har vi taget udgangspunkt i det 4 stjernede WP hotel, der er centralt beliggende & har en vidunderlig udsigt fra pool. – Shopping er et stenkast fra hotellet & Petronas Twin towers ligger også blot 2 km derfra.


Hotel – Bagan lalang

Det 5 stjernede hotel byder på villaer på pæle over Malaccastrædet, infinity-pool, spa og 6 spisemuligheder.

Resortet ligger 45 minutters kørsel fra Kuala Lumpurs internationale lufthavn og 90 minutters kørsel fra Kuala Lumpur City Center.Vælg hotels.com, da prisen her blot er 2.860,- (1.430,- pr. person) for 5 overnatninger.Fly

 

På momondo har vi fundet billige flybilletter med KLM fra Aalborg, Billund og København til Kuala Lumpur med rejsedatoerne 23. november – 4. december 2019. Der er dog mange andre datoer med samme billige billetter!

 

Fra Billund:

 

Fra Aalborg:

 

Fra København:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Der er flere måder at komme fra lufthavnen til Kuala Lumpur. Bus som koster ca. 25,- pr. person er den billigste mulighed. Toget tager ca. 30 minutter og koster ca. 55,- pr. person, mens en taxa koster ca. 125,-

Det 5-stjernede hotel i Bagan Lalang tilbyder lufthavnstransport for 225,- for en retur. Da lufthavnen ligger mellem Kuala Lumpur og hotellet, kan man med fordel tage samme transportmiddel fra Kuala Lumpur til lufthavnen og så blive samlet op af hotellet der. (Eller evt. høre om man kan blive hentet i Kuala Lumpur)


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365